Fotoblog over de honden van Henk & Ine uit Helmond

Pagina's

maandag 14 juli 2014

We zijn weer terug - met Seven!

We zijn weer terug met nieuwe artikelen op de blog. Uiteraard hebben we ook het afgelopen jaar veel met de honden gewandeld en zijn er ook weer de nodige foto's gemaakt.

Maar eerst stellen we ons nieuwste familielid voor: Seven. Zij is een saarlooswolfhond teefje van net zeven jaar dat in onze roedel is opgenomen. Voor haar werd een nieuw gezin gezocht omdat een van de kinderen in het vorige gezin allergisch bleek te zijn voor honden - en dan gaat de gezondheid van je kind toch altijd voor, ook al ben je nog zo gek op je hond.


Gelukkig heeft Seven bij ons een nieuw plekje gevonden. Ze geniet met volle teugen van de wandelingen en de aandacht die ze krijgt: we zijn allemaal verliefd op haar. Uiteraard was het voor haar even wennen - dat geldt voor de meeste honden maar zeker ook voor een saarloos. Inmiddels is ze al zo gewend dat ze net zo blij is als de andere honden als we bijvoorbeeld terugkomen van het boodschappen doen, en ook komt ze al regelmatig naar ons toe om te knuffelen.


Seven is een hele sociale, lieve en speelse hond en we zijn allemaal erg blij met haar. We hopen dat ze nog heel wat jaartjes bij ons in goede gezondheid mag doorbrengen.



2 opmerkingen:

  1. Ooohhh, wat is het toch een plaatje! En ik hoop ook dat ze nog veel jaren van jullie en jullie van haar mogen genieten!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze heeft een hele mooie kop. Iets kleinere, meer afgeronde oren dan Odin. Ze is ook anders getekend, andere vacht. Erg leuk, die verschillen.

      Verwijderen